Vem gillar inte gameplay-videos av kommande spel? 2K har nu släppt en video på hela 16 minuter från Mafia 3. I videon ska huvudkaraktären Lincon Clay ta ut spelets antagonist Sal Marcanos ena underboss, Tony Derazio. Vapen, fordon och en hel del skottlossningar erbjuds. Ta en egen titt!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Malin Granberg

Malin Granberg

Skribent

Malin har, trots sin härstamning från Piteås vackra älv, förlorat sin dialekt till Östergötlands platta landskap. Liksom det som drar henne till spel, så var det även äventyr och universitet som förde henne ner till den södra delen av landet där hon byggt sitt näste. En allätare med förkärlek till rollspel.