Vad spelar vi i helgen (23-25 sept)

Nya Destiny-raiden? Bioshock? Pro Evolution Soccer 2017?

Den här veckan har vi funderat lite på det här med försenade spel. Både South Park: The Fractured but Whole och The Last Guardian har försenats ytterligare, men är det så dåligt egentligen? Läs Jerry Fogselius tänkvärda text här! I helgen spelar vi annars detta:

Andréas Göransson

I helgen ska jag fortsätta min resa i Rapture! Bioshock: The Collection är verkligen, verkligen den perfekta samlingen så här på höstens början

Robert Arveteg

Destiny! Rise of Iron känns på förhand inte lika stark som jag hade hoppats, men det finns fullt med guldklimpar för mig som gör att fortsätter mitt spelande. Vad som svider mest är den undermåliga kampanjen men räddas av Supremacy som snabbt blivit ett av mina favoritlägen i Crucible.

Johnny Larsson

Jag och grabben kommer fortsätta utforska alla dessa härliga lego spel! Kör vi inte det så försöker jag putsa till rankingen i Hearthstone.

Malin Granberg

Jobb, sista festen för vintern på grund av allt plugg, jag vet inte vad jag hinner med. Ska ta mig in i Battlefield 4 hade jag tänkt, får dock se ifall det finns tid för detta!

Adam Holmberg

Jag ska spela Pillars of Eternity. Jag har äntligen tagit mig tiden att falla för Obsidians ambitiösa och Baldur's Gate-doftande RPG. Efter att ha börjat om spelet som en Paladin har jag äntligen slutat dö gång på gång och kan för en gångs skull njuta av ett väldigt djupt och underbart designat rollspel.

Jerry Fogselius

Ett tvåmanna-lan står på menyn och främst är det mer utforskning i The Forest som vi ska ägna oss åt. Det är djävulskt beroendeframkallande att försöka överleva i den där mutantfyllda skogen, men frågan är om spelet någonsin kommer lämna Early Access-stadiet? Hur som helst är det ett perfekt spel att lira i väntan på Blair Witch-rebooten.

Petter Hansson Frank

Förutom lite paintball blir det för min del Pro Evolution Soccer 2017 för hela slanten. Det vankas recension av Konamis fotbollslir och hittills diggar jag det jag ser.

Niklas Alicki

Efter en hel vecka av grindande har jag lyckats ta mig till den något respektabla nivån 357 inför det rekommenderade minimum på 360. Så förhoppningsvis hoppar jag in i Wrath of the Machine, Destiny-expansionens raid som gick live i helgen. Ska bli spännande att se vad som väntar!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

FeatureSåhär var PC Gaming Show

Det här är vad sjutton PC Gaming Show var.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

FeatureFörtitt: Dark Souls 3

Alex har återigen dykt in i From Softwares lika mörka som underbara värld.

FeatureFörtitt: Dark Souls 3

From Software är tillbaka med ännu ett ultrasvårt spel. Och jag hatar det.

FeatureVad spelar vi i helgen? (1-3 juli)

Hoppas det regnar! Sol är överskattat! Spela tv-spel hela helgen!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading