1

Basketgiganterna Philadelphia 76ers ger sig in i esportvärlden, rapporterar Gosugamers. Med köpet av Team Dignitas och Apex blir 76ers den första, stora nordamerikanska sportföreningen att bryta mark inom elektronisk sport.

Team Dignitas har i dagsläget lag inom Overwatch, CS:GO, Smite och Heroes of the Storm. De har tidigare haft lag i bland annat Dota 2. Philadelphia 76ers har tidigare haft stjärnor som Allen Iverson i sitt basketlag, men har tappat i storhet på senare tid, berättar Gosugamers.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Petter Hansson Frank

Petter Hansson Frank

Esport-redaktör

Trots uppväxten som bondpojk i en av Jämtlands avkrokar lyckades Petter tidigt intressera sig för spel i alla dess former. I dagsläget får dock nästan allt annat stryka på foten för Dota 2, ett spel som Petter borde vara proffs i vid det här laget.