Nintendos kommande maskin NX borde utannonseras när som helst nu. För ett par månader sedan dök läckor upp som tyder på att NX blir en hybridmaskin som du både kan spela framför tvn och ta med dig ut. Nu verkar även priset för maskinen ha dykt upp.

Det är den brittiska kedjan Tesco som råkat lägga upp en vara med namnet Nintendo Wii U NX för prislappen £349,99, alltså cirka 3500-4000 kronor. Detta togs självklart bort så fort förväntansfulla Nintendo-fans fick nyst om det hela. Om detta är den riktiga prislappen eller inte är högst oklart - speciellt med tanke på namnet Nintendo Wii U NX (fan om Nintendo faktiskt döper den till det). Troligtvis rör det sig om en ren placeholder vilket massorna på Reddit också har kommit fram till.

Men man vet aldrig. Om detta nu, mot all förmodan, skulle stämma är frågan om det är en av olika versioner av NX. 350 pund är trots allt väldigt dyrt för att vara en Nintendo-maskin (samma prislapp som PS4an hade när den släpptes). Kanske det är en bundle?

Spekulationerna fortsätter. Vad tror du att Nintendo NX är och kommer kosta?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material