Vad spelar vi i helgen (30 sep-2 okt)

The grind is real för den här redaktionen.

I veckan har vi tittat närmare på fotbollsspelens två stora konkurrenter, här kan du läsa recension på FIFA 17 och här recension på Pro Evolution Soccer 2017. Dessutom har vi tyckt till om nya Destiny-expansionen, som många av oss håller på att grinda igenom just nu!

Malin Granberg

Efter att i ett år glömt att jag haft Destiny liggandes längst in i spellådan har jag nu dammat av det. Bättre sent än aldrig, men det blir min helg i alla fall!

Robin Stjernberg

Med tanke på att Luke Cage-serien släpps på Netflix i dag så kommer det inte finnas överdrivet mycket tid över till spelande i helgen. Men några timmar Destiny måste man ju klämma in. Blir att köpa fem hundra Red Bull och skrikbajsa sig igenom Raiden. Enda rätta sättet.

Adam Holmberg

XCOM 2 har kommit till konsol så det är åter igen dags att skapa ett tajt team av elitsoldater döpta och formade efter mina gamla fiender och sända dessa mot en säker död. Hämnden är ljuv.

Petter Hansson Frank

Jobbar hela helgen så det lär bli sparsmakat med gaming för min del. Men ett eller annat game Dota lär jag nog kunna klämma in, det brukar aldrig vara några problem.

Gabriel Eriksson Sahlin

Äntligen hemma post-op!! Detta betyder ingen mer halvdöd laptop och tråkiga spel. Istället är det Destiny och ännu mer Legion som gäller!

Alexander Ljungqvist

Efter att ha jobbat oavbrutet i 14 dagar så har jag, väldigt vältimat men ändå oväntat, bokat in en spa-helg i Nynäshamn. Såvidare det inte finns en PS4 i lerbadet så blir det inget spelande för mig!

Jonas Pettersson

Ja, vad sjutton ska man spela. Alternativen är för många och tiden på tok för knapp. Men det spelar ingen roll, för undertecknad kommer åka bort, så spelen kommer utebli. Jag fantiserar dock gärna om att jag glatt spelar igenom Arkham Knight.

Johnny Larsson

Det blir något av alla legospel med grabben och när man sitter själv så får det bli lite King of the kill med lite trevligt sällskap!

Andréas Göransson

I helgen ska jag på koncert samt agera värd åt en vän som hälsar på. Därför blir det nog inte så mycket spelande, men ska försöka klämma in ett par pass Bioshock i alla fall. Sen släpps ju Luke Cage med...

Robert Arveteg

Destiny! Jag andas, äter, dricker och skiter det fantastiska spelet. Expansionen må ha väldigt många brister, men raiden verkar vara riktigt maffig. Satsar på att dra upp mina alternativa karaktärer då min Warlock känns helt redo för raiden som den är på light 361.

Percy Oropeza

I helgen ska jag ta mig an det lekfulla Rhythm Paradise Megamix till Nintendo 3DS, för en kommande recension här på Eurogamer. Det kommer även att bli en hel del Pokémon Platinum som uppvärmning inför Pokémon Sun och Moon - hypen är total!

Jimmy Andersson

Efter att ha upplevt en vansinneskrock med en älg i 110 på motorvägen - och överlevt utan en skråma - går helgen åt till lugnt stillasittande. Min lilla skalbaggeliknande Opel Corsa klara sig inte lika bra, men jag tackar högre makter för turen i oturen och spelar något mjukt och färgglatt för psykets skull, yoshis wolly world kanske?

Niklas Alicki

Det har onekligen blivit en hel del Destiny på sistone, och mer kommer det bli. Rise of Irons raid är troligtvis det roligaste jag spelat i Destiny sedan de första gångerna vi hoppade ner i Vault of Glass. Och så ska man väl försöka klämma in en omgång Trials of Osiris.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Quantum Break

Tillbaka till framtid... Nutid... Adam har spelat Quantum Break!

FeatureFörtitt: LEGO Marvel's Avengers

Vi har lekt bland dansk plast och amerikanska superhjältar.

Följ Eurogamer.se på Närcon Vinter 2016!

Med packade väskor slänger sig Gabriel iväg till Närcon Vinter 2016.

FeatureSåhär var PC Gaming Show

Det här är vad sjutton PC Gaming Show var.

FeatureAndréas krönika #6: Om Jonas Pettersson

Det sker lite ändringar på redaktionen och Andréas berättar om vad som sker, rent praktiskt.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading