Rymdäventyret Osiris: New Dawn lanserades som ett Early Access-spel på Steam förra veckan. Efter att ha kraschlandat på en planet långt härifrån är det ditt (och dina vänners) uppdrag att kolonisera den, utveckla Sci-Fi-doftande rymdteknologi och överleva i kampen mot illasinnade utomjordingar. Inte helt olikt The Forest, fast i en helt annorlunda miljö.

Spelet fick snabbt hundratals positiva omdömen från spelare och utvecklaren Fenix Fire meddelar nu att Osiris: New Dawn även kommer att släppas till Playstation 4 och Xbox One, någon gång nästa år. I ett pressmeddelande via VG247 säger studion såhär:

"The Osiris: New Dawn console mission is currently scheduled to launch on the Xbox One via the ID@Xbox program and PlayStation 4 computer entertainment system in 2017."

Här nedanför kan du kika på lanseringstrailern:

Spelar du Early Access-spel? Lämna gärna en kommentar!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jerry Fogselius

Jerry Fogselius

Feature-redaktör

Jerry är en rödskäggig ung man som trots gingerhåret har en själ, vilken han lägger ner i alla sina texter. Han har ett helt rum dedikerat till spel, där en gammal burkteve står sida vid sida med en sån där modern ”plattskärm”. Han är en allätare som älskar äldre titlar lika mycket som de senaste actionspelen, och favoritliret Super Mario 64 går än idag lika varmt som när han tog sitt första hopp 1997 (Jerry har dock fortfarande inte lyckats tagit alla 120 stjärnor).