Om man ska göra ett spel 2016 ska det uppenbarligen vara en hero shooter likt Overwatch. Hi-rez Studios, skaparna av det populära MOBA:t Smite ska ta över PC-spelet Paladins till Playstation 4 och Xbox One. De har även bjudit in till spelets stängda beta som du kan skriva upp dig på här.

Hi-rez Studios var med om en kontrovers nyligen när de anklagades för att ha kopierat karaktärsdrag och bakgrundshistorier från Overwatch. Diskussionen ledde till att Hi-rez Studios själva gick ut på Reddit och förnekade det hela och pekade istället på hur de har inspirerats av bland annat deras tidigare spel som till exempel Smite.

Paladins har en öppen beta ute på PC redan, men enligt utvecklarna är spelet i första hand gjort för konsoler. Trots det kan det vara svårt att komma sent in på hero shooter-festen, speciellt när Overwatch redan äger baren.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Fler artiklar av Niklas Alicki