Gillar du musiken i Final Fantasy-spelen? Då lär bilåkningen i kommande Final Fantasy XV bli något för dig. När du rattar runt i bilen och slår på radion, kommer du nämligen kunna lyssna på ett stort utbud av låtar från samtliga delar ur Final Fantasy-serien. På hemsidan Novacrystallis finns den kompletta (och extremt långa) listan, där bland annat den domedagsljudande One Winged Angel från Final Fantasy VII och de mer lugna melodierna i Aerith's Theme från samma spel går att hitta.

Klicka här för att se den fullständiga listan.

Ser du fram emot Final Fantasy XV?

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Jerry Fogselius

Jerry Fogselius

Feature-redaktör

Jerry är en rödskäggig ung man som trots gingerhåret har en själ, vilken han lägger ner i alla sina texter. Han har ett helt rum dedikerat till spel, där en gammal burkteve står sida vid sida med en sån där modern ”plattskärm”. Han är en allätare som älskar äldre titlar lika mycket som de senaste actionspelen, och favoritliret Super Mario 64 går än idag lika varmt som när han tog sitt första hopp 1997 (Jerry har dock fortfarande inte lyckats tagit alla 120 stjärnor).