Ikväll är det dags för Jerry att äntligen sätta tänderna i Grow Up, uppföljaren till ett av den här generationens allra charmigaste spel. Det ska klättras, snubblas och utforskas i den färgrika värld som den röda roboten BUD hamnar i. Jerrys första stapplande steg i Grow Up ser du klockan 20.00 på vår Youtube-kanal, eller direkt här på sidan. Missa inte!

Passa även på att läsa Petter Hansson Franks eminenta recension av spelet.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jerry Fogselius

Jerry Fogselius

Feature-redaktör

Jerry är en rödskäggig ung man som trots gingerhåret har en själ, vilken han lägger ner i alla sina texter. Han har ett helt rum dedikerat till spel, där en gammal burkteve står sida vid sida med en sån där modern ”plattskärm”. Han är en allätare som älskar äldre titlar lika mycket som de senaste actionspelen, och favoritliret Super Mario 64 går än idag lika varmt som när han tog sitt första hopp 1997 (Jerry har dock fortfarande inte lyckats tagit alla 120 stjärnor).