Många blev glada när Activision utannonserade en remastrad version av Call of Duty-klassikern Modern Warfare, komplett med kampanj och multiplayer. Och utifrån de trailrar vi sett hittills verkar det bli en imponerande remaster. Glädjen surades dock när det framkom att Modern Warfare enbart kunde köpas tillsammans med nästa regelrätta tillägg till Call of Duty serien Infinite Warfare.

Nu kommer ytterligare dåliga nyheter för de som planerade att köpa Infinite Warfare, ladda ner Modern Warfare-remastern och sälja Infinite Warfare vidare. Du behöver nämligen ha Infinite Warfare skivan i för att kunna starta Modern Warfare. Det hela framkommer i en fotnot på spelets officiella hemsida.

För de som köper den digitala versionen spelar det här så klart ingen roll eftersom spelen automatiskt är knutna till profilen.

Lite tråkigt, om än inte oväntat, av Activision. Personligen tycker jag Infinite Warfare verkar kunna stå för sig själv utan att få draghjälp av Modern Warfare-remastern.

Tack Push Square.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Fler artiklar av Niklas Alicki