Skyrim-kompositören varnar fans för Londonkonsert

Han var inte delaktig i projektet.

Den 16 november ljuder en Skyrim-konsert i London Palladium, men kompositören Jeremy Soule upplyser nu fansen att han själv inte har varit med i projektet överhuvudtaget. Musiken som Winterhold Philharmonic-orkestern kommer att spela, har alltså skrivits av utan någon hjälp från originalkompositören. Soule menar att folk måste få veta detta innan de betalar dyra pengar för konserten:

"They had to transcribe whatever notation they are performing by ear from the recordings. This is a flawed process as transcriptions are always fraught with errors. To be sure, I don't know who these people are and I don't endorse a concert that is trading on my name and music that has absolutely no oversight or involvement on my part. For my fans, I just want you to know what you're getting if you pay to attend this concert. Be wary."

Eurogamer.net kan du läsa mer av Soules utlåtande, men summan av kardemumman är att han inte vill att fansen ska tro att han har varit med i arrangemanget av den kommande Skyrim-konserten.

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jerry Fogselius

Jerry Fogselius

Feature-redaktör

Jerry är en rödskäggig ung man som trots gingerhåret har en själ, vilken han lägger ner i alla sina texter. Han har ett helt rum dedikerat till spel, där en gammal burkteve står sida vid sida med en sån där modern ”plattskärm”. Han är en allätare som älskar äldre titlar lika mycket som de senaste actionspelen, och favoritliret Super Mario 64 går än idag lika varmt som när han tog sitt första hopp 1997 (Jerry har dock fortfarande inte lyckats tagit alla 120 stjärnor).

Relaterat material

RekommenderatRecension: Quantum Break

Tillbaka till framtid... Nutid... Adam har spelat Quantum Break!

FeatureFörtitt: LEGO Marvel's Avengers

Vi har lekt bland dansk plast och amerikanska superhjältar.

Följ Eurogamer.se på Närcon Vinter 2016!

Med packade väskor slänger sig Gabriel iväg till Närcon Vinter 2016.

FeatureSåhär var PC Gaming Show

Det här är vad sjutton PC Gaming Show var.

FeatureAndréas krönika #6: Om Jonas Pettersson

Det sker lite ändringar på redaktionen och Andréas berättar om vad som sker, rent praktiskt.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading