Overwatch var ett genidrag från Blizzards sida. Spelet har inte bara blivit otroligt populärt att spela, det är lika poppis att titta på, rapporterar Venturebeat.

I San Diego anordnades nämligen TwitchCon-eventet nyligen och där meddelades det att Overwatch dominerat Twitch i år. Spelet är det spel som släppts i år som är mest populärt, och därför har stortitlar som Minecraft och DOTA 2 inte räknats in.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.