Om du sitter och klurar på vilket VR-headset du ska välja så får du nu ännu ett alternativ att välja på när Google igår visade upp kommande Daydream View.

1

Daydream View släpps i november och funkar med ett gäng Android-telefoner, bland annat Googles kommande Pixel- och Pixel XL-telefoner. Precis som med Samsungs Gear VR så lägger du telefonen i headsetet. En Daydream-kontroller följer även med så att du lättare kan navigera i menyer eller exempelvis vifta ett trollspö.

Ett antal spel är under utveckling till Daydream View, bland annat EarthShape, från utvecklaren till Thomas Was Alone och Volume.

Daydream View kommer i Tyskland kosta 69 euro när den släpps, så vi antar att prislappen landar på cirka 700 kronor när den dyker upp här i Sverige.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.