De som har digitalt förhandsbokat Legacy, Legacy Pro eller Digital Deluxe-utgåvorna av Call of Duty: Infinite Warfare kan i dag ladda ner Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Recension av både Infinite Warfare och Modern Warfare Remastered kommer inom den närmaste framtiden men tills dess så jämförde våra brittiska kollegor hur Modern Warfare från 2007 jämför sig med den nya remastrade utgåvan.

I jämförelsen används Xbox 360-versionen av Modern Warfare och PS4-versionen av remastern. Vad tycks?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.