På tisdag återvänder till sist motorsågsköttiga Gears of War, nu till Xbox One. En recension dyker upp i dagarna, men våra brittiska kollegor har redan hunnit spela in ett klipp för att visa mer från spelet.

Om du som jag älskar seriens Horde-läge kan du här njuta av det uppgraderade Horde 3.0 som skiljer sig en del från läget i föregångarna.

Ser du fram emot Gears of War 4 eller är du klar med serien? Den 11 oktober släpps till sist Gears of War 4 i alla fall.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.