Trots att Bethesda gick ut för ett tag sedan med att vi inte skulle få stöd för moddar i Skyrim Special Edition och Fallout 4 till PS4 har nu de ändrat sig.

Eller ja, det är snarare Sony som gått med på det hela ändå, trots att de haft invändningar på vilka säkerhetsrisker det hela skulle kunna innebära för maskinen. Goda nyheter alltså, plus att båda spelen även kommer få grafiska uppdateringar till PS4 Pro.

Skyrim släpps den 28 oktober och kommer då att ha stöd för moddar. Och såhär ser det ut i 4K på en PS4 Pro. Jäklar!

1
2

När Bethesda är klara med Skyrim kommer de arbeta med att lägga till både moddar och 4K i Fallout 4.

"We are excited finally to get modding to our PlayStation fans who have supported us for so long. Modding has been an important part of our games for over 10 years, and we hope to do even more in the coming year for all our players, regardless of platform." skriver Bethesda på sin hemsida.

Kommer du skaffa Skyrim Special Edition eller hoppar du det?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material