Gears of War-filmen verkar inte vara död ändå, för nu har Universal Studios grävt upp upp den ur Locust-graven.

1

Det var studiochefen för The Coalition, utvecklarna av Gears of War 4, som gick ut med detta under en livestream. Dock fick vi inte någon info om vem som regisserar, skriver eller spelar i filmen. Däremot hintade han om att filmen inte kommer följa spelet rakt av.

"When you're doing a movie like this, you have to realise that it's a different medium with a different audience," Fergusson said of the impending film. "I think if you were to go in and say, 'Okay, it's got to be completely 100 per cent faithful to the game canon,' or the story of the game, what's going to end up happening is it's not going to be the best movie. The big thing we're really trying to focus on is making the best Gears movie possible, as opposed to the one that's the most closest to the game."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Gears of War 3

Läs vår recension av trilogins sista del

RekommenderatRecension: Gears of War 4

Dra igång motorsågarna igen.

FeatureEurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

FeatureSuper Mario Run kommer inte till Switch

Men du har väll en smartphone?