Innan Mass Effect så skapade Bioware Jade Empire, ett orientaliskt fantasiäventyr om Kung Fu och tuffa magiska krafter. Om du missade den gamla pärlan när det släpptes 2005 har du nu chansen igen.

Jade Empire: Special Edition går nu att ladda ner på App Store , vilket innebär att du kan spela det på din Mac, tredje generationens Ipads, andra generationens Ipad Mini, Ipad Air och Iphone 5 eller nyare mobiler.

The Special Edition är den upphottade PC-versionen som ursprungligen släpptes 2007. Här hittar vi förutom snyggare grafik även en hel del spelmekaniska uppdateringar så som nya fiender, svårighetsgrader och fightingstilar.

I väntan på Mass Effect Andromeda kan du alltså suga på en klassiker från Bioware.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.