Metro-utvecklarnas nästa spel är gjort för VR.

Oculus Touch-kontrollerna får ett AAA-spel från 4A Games. 

Under årets Oculus Connect-mässa fick vi reda på flera smaskiga nyheter som väntar Facebooks omtalade VR-headset. Vi fick bland annat reda på att deras kommande rörelsekänsliga kontroller, Oculus Touch, kommer kommer kunna förbokas den 10:e oktober för priset 199$ och släpps sedan den 6:e december. Men vi fick också reda på vad 4A Games arbetat på de senaste åren: ARKTIKA.1, som är ett förstapersonspel utvecklat för att fungera med Oculus kommande kontroller.

I trailern får vi se mer av vad vi är vana vid från 4A fast med några extra nyheter inslängt. Ett kallt, underjordiskt, postapokalyptiskt landskap med monster tillsammans med flera delar spejsad Science Fiction. Av det gameplay som visas får vi kurva våra skott, jonglera med pistoler och skjuta monster med stil.

Spelet är tänkt att släppas andra kvartalet 2017. Än så länge har vi inte hört något om stöd för HTC Vive så för stunden får vi anta att det är Oculus-exklusivt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Adam Holmberg

Adam Holmberg

Skribent

Adam är en pedantisk västgöte som anser att ha ett liv är överflödigt. Spel är hans största intresse tillsammans med science-fiction och intag av energidryck tätt bakom. Hans mål i livet är att bevisa för alla att Uncharted 3 är som bäst mediokert.

Relaterat material

FeatureTrailern - spelvärldens samhällsfara nummer ett?

Alex om ständigt krossade förväntningar i spelvärlden.

FeatureThrowback Thursday: Eternal Sonata

Så mycket mer än bara ett spel.

FeatureThe Witcher III: En värld utan kompromisser

Adam har fått chanen att intervjua Witcher-teamet om spelvärlden i deras efterlängtade rollspel.

Tävling: Vinn massor av Fallout-prylar

Prylar och loot - vi tävlar ut ett härligt Fallout-paket.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading