I en rykande ny trailer från SNK och Atlus får vi reda på att The King of Fighters XIV World Championship kommer att gå av stapeln tidigt nästa år.

Endast 16 tävlande kommer att få vara med så vi antar att endast den yppersta världseliten får plats. Räkna med snortajta matcher och totalt fokus, men frågan är om spelet i sig kan leva upp till proffsens kräsna smak?

Är det någon därute som ser fram emot VM i King of Fighters XIV?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.