War of the Planet of the Apes kommer till konsol

Enligt Andy Serkis.

Under New York Comic Con igår avslöjade skådisen Andy Serkis att den kommande filmen War of the planet of the Apes även kommer som spel. Han säger att spelet kommer vara som en interaktiv film enligt Gamespot:

"I don't think it's ever been done before. We created it at the Imaginarium, which is my studio. Without giving too much away about it, it's not like a first-person shooter. It feels like an interactive movie. And that's all I can say other than that it will be coming out around the same time as the movie."

Kolla in den nya teasern till filmen:

Vi på Eurogamer gillar Andy Serkis, inte bara för hans filmroller där Gollum i Sagan om Ringen sticker ut mest, men också för hans fina arbete i spelbranschen med det sorgligt bortglömda Enslaved: Odyssey to the West som främsta merit.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

FeatureAndréas krönika #8: Vad vill du se på Eurogamer Sverige?

För att Eurogamer Sverige ska bli bättre behövs din åsikt.

FeatureHär är det bästa från årets GDC

Lucas plockar ut godbitarna från mässan.

FeatureDärför ska du vara taggad på Quantum Break

Vi berättar anledningarna till varför du ska hålla koll på Remedys kommande tredjepersonsskjutare.

Fallout 4: fusk och konsolkommandon

Alla kända konsolkommandon för PC-versionen av spelet.

Recension: Resident Evil: Revelations 2

Alex har som vanligt köttat ner zombie-horder. Börjar han ledsna?

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading