Final Fantasys Art Director slutar efter 24 år hos Square Enix

Tack för allt Noara-san!

Efter 24 långa år har Final Fantasys Art Director Yusuke Noara slutat hos Square Enix. Naora har lagt upp kommentarer på sitt twitter-konto där han hävdar att Final Fantasy XV blir hans sista arbete på den japanska sagofabriken. Han nämner också att den femtonde delen i huvudserien ses som en sorts avslutning på hela serien och kommer bli det överlägset bästa.

1

Enligt Universuty Herald slutar Noara-san på grund av att han behöver spendera mer tid med sin familj i sin hemstad Izumo. Noara-san började sin bana hos Square Enix i samband med Final Fantasy VI, och är även hjärnan bakom Chrono Triggers briljanta utseende.

2

Nedan kan ni se en fin video bakom den visuella utvecklingen på Final Fantasy-spelen:

Noara-san slutar officiellt hos Square Enix men kommer vara tillgänglig för frilansande, så med en gnutta tur kommer vi få se hans skapelser i ett Final Fantasy-spel igen, om det nu inte stämmer att den femtonde delen blir den sista. Men det tror vi ärligt talat inte.

Vad tror ni?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading