EA fortsätter satsa på sin prenumerationstjänst EA Access. Med Access så får spelare på antingen Xbox One eller PC (separata prenumerationer) tillgång till flertalet spel som är helt spelbara under tiden vi prenumererar, samtidigt som vi får tillgång till nya spel tidigare, möjligheten att prova dessa samt rabatter. Utbudet av spel uppdateras ganska frekvent och EA låter nu meddela att vi inom kort kommer få spela både Star Wars: Battlefront och Mirror's Edge Catalyst hos deras Origin-klient på PC.

Vi har inte fått ett specifikt datum än men de ska dyka upp för prenumeranter innan årets slut.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Adam Holmberg

Adam Holmberg

Skribent

Adam är en pedantisk västgöte som anser att ha ett liv är överflödigt. Spel är hans största intresse tillsammans med science-fiction och intag av energidryck tätt bakom. Hans mål i livet är att bevisa för alla att Uncharted 3 är som bäst mediokert.