Bara 4 dagar kvar till Spelhjälpen startar

Välgörenhetsstreamen kör sitt andra år

Om bara lite drygt fyra dagar är det dags för välgörenhetsstreamen Spelhjälpen att lysa upp i höstmörkret. Snarare den 15 ktober klockan 10.00 så kommer den gigantiska välgörenhetsfesten för oss nördar dra igång och köra non stop till den 16 oktober klockan 16.00.

Vad är då spelhjälpen? Spelhjälpen är en livestream som startade förra året med uppdrag att samla in pengar till välgörenhet medan de streamar godis i mer än 24 timmar. Streamen i år kommer vara fullspäckad med evenemang som tävlingar, intervjuer med Bandai Namco och olika spelutvecklare som Stun Lock Studios, Landfall och Tarsier med flera. Dessutom kommer de täcka spelkultur i olika dess former. Det kommer med andra ord bli fantastiskt om det bara är hälften så bra som förra året. In och kolla på Spelhjälpen.nu för att se vad som kommer ske.

I år kommer pengarna att gå till Ung Cancer för att förbättra unga och unga vuxnas levnadsvillkor. Här kan vi i spelcommunityt vara med och påverka.

Vi på eurogamer kommer naturligtvis att erbjuda Spelhjälpens stream här på sajten när det väl är dags.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

FeatureNX-rapporten: Vecka 5

Här är allt som sagts om konsolen den senaste veckan.

FeatureHär är allt du behöver veta inför E3 - Del 1

Med vänliga hälsningar, E3-experten.

EssentielltRecension: Pro Evolution Soccer 2016

Hur står sig egentligen PES såhär lagom till 20-årsjubileet? Alex har svaret.

FeatureFörtitt: Anno 2205

Houston, vi har en förtitt.

FeatureGrattis Eurogamer.se! Idag fyller vi 1 år

Redaktionen berättar om hur de ska fira...

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading