Playstation VR släpps i övermorgon, och är du lika taggad på Sonys VR-hjälm som oss är det svårt att sitta stilla just nu. Som grädden på moset, eller kaktusen i röven på de som inte har råd att skaffa den, så har Sony släppt en tredelad video på hur man kopplar upp sin PS VR.

Nej, man behöver knappast kika på dessa videos för att förstå hur man gör. Men samtidigt är det rätt härlig pepp.

Kommer du skaffa en PS VR?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.