Gears of War 4 bjuder på en hel del härlig slakt. Missa inte Adams recension av Gears of War 4 där han skriver "Frustrerande meningslös kampanj som överskuggas av sitt finslipade flerspelarläge." om återkomsten till Marcus Fenix ödsliga värld.

Behöver du lite mer att tugga på innan du bestämmer dig för om du ska skaffa Gears of War 4 eller inte så har våra brittiska kollegor spelat in drygt en timme från spelets kampanj.

Blir du sugen att plocka upp Gears of War 4 eller är du klar med serien?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.