Red Dead Revolver är knappast det bästa spelet i serien, men nu finns det i alla fall till Playstation 4.

1

Detta PS2-lir går nu att köpa på Playstation Store för 139 kronor.

Den nya versionen innehåller "full 1080p up-rendering", trophies, Shareplay och Remote Play, som alla PS4-spelen gör alltså. Tyvärr har det klart mycket bättre Red Dead Redemption inte släppts till Playstation 4 ännu, trots att numera går att spela på Xbox One med maskinens bakåtkompatibilitet.

Har du spelat Red Dead Revolver tidigare eller kommer du nu kanske ge det en chans?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.