Blizzards FPS-succé har hela 15 miljoner spelare. Men kanske du tycker att spelet är lite för modernt och undrar hur det skulle ha sett ut på NES? Nu behöver du inte leta längre, för youtube-kanalen Rkade Soup har tagit fram ett fruktansvärt fett förslag på hur det skulle kunna ha varit:

Genialt eller bara fattigt? Dela med dig i kommentarsfältet här nedanför vad du tycker om denna beat 'em up-version av Overwatch.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.