Fjärde spelet i Capcoms advokatserie heter Apollo Justice: Ace Attorney och är nu på väg till IOS och Android.

1

De tre första spelen dök upp på IOS redan 2013 medan det femte spelet i serien, Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies, också redan har släppts till formatet. Lite underligt, men å andra sidan spelar vi som en helt annan karaktär i fjärde upplagan, så Capcom kanske kände för att avvakta med det.

Har du spelat något spel i serien och vad tycker du i sådana fall om Phoenix Wrights äventyr?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.