Snart är Halloween över oss och oavsett om du är i full färd med att leta efter den perfekta dräkten eller ej så bör du klämma in någon timme Overwatch. Blizzard har nu lanserat Halloween Terror, ett event som håller sig kvar i tre veckor och bjuder på massor av nyheter.

Bland annat kan du hitta över 100 nya dräkter, röster och emotes från de nya Jack O'Lantern Loot Boxes. Häftigast är nog det nya spelläget Junkenstein's revenge där du tillsammans med tre andra spelare måste samarbeta i ett Horde-liknande upplägg.

Våra kollegor på Eurogamer.net satt sig ner och plöjda spelläget. Resultatet är smått hysteriskt så ta dig en titt:

Spelar du fortfarande Overwatch?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

RekommenderatRecension: Overwatch

Robert har gått bananas med apan Winston och spelat Overwatch.

Eurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

Super Mario Run kommer inte till Switch

Men du har väll en smartphone?

Annons