Få kan väl ha missat att Playstation VR släpptes i veckan. Du kan läsa vår recension av Sonys nya headset här. Vissa på redaktionen har helt hoppat på VR-tåget i full fart framåt in i den virtuella verkligheten. Har du skaffat Playstation VR eller kommer du spela något annat i helgen?

Petter Hansson Frank

Det vankas multiplayerbetan till Call of Duty: Infinite Warfare för min del. Jag har inte spelat CoD särskilt mycket sedan jag nötte tvåan till leda på 360:n så det ska bli kul att få ge sig i kast med det igen. Får se om det här rymdiga faller mig i smaken.

Jonas Pettersson

Själv kommer jag åter hem efter två veckor av i stort sett bara jobb. Risken finns att nytt grafikkort införskaffas och så även nya utgåvan av Duke Nukem 3D för att fira detta.

Gabriel Eriksson Sahlin

Helg? Och jag är ledig?? Detta är årets tredje och sista lediga helg för min del. Nu fan ska det spelas! Dessa två dagar kommer fokuset ligga på lite Overwatch med Team Turnip men framförallt blir det dags att återigen klara favoriten Persona 4!

Robert Arveteg

Just nu hatar jag Nordisk Film. Release för VR, och min Gamestop-butik är den enda i sverige som inte fått in sina exemplar och Nordisk Film vet inte ens var leveransen tagit vägen. Om jag har tur hinner jag få den under dagen och VR räddar helgen. Annars tänker jag ta en paus från Destiny, för ärligt talat så finns det inte jättemycket att göra i senaste expansionen. Kanske återupptar jag Fallout 4 istället.

Andréas Göransson

Jag fortsätter harva vidare i den virtuella världen. Playstation VR är allt jag dröm om, och lite till. Fantastiskt. Planen är att spendera mer tid med Here They Lie som förvisso är kort men alldeles för läskigt för längre sessioner.

Johnny Larsson

Jag kommer resa tillbaka i tiden och uppleva helvetet på jorden i form av battlefield 1. Det ser sjukt snyggt ut, fast kommer det klara pressen och leverera? Den som överlever får se!

Malin Granberg

Jag tänker under denna helg fylla 22 år, dricka öl och spela Mass Effect 3. Måste även upprätthålla en årlig tradition av att spela något Final Fantasy-spel på födelsedagen, och eftersom FFXV blev uppskjutet till november får jag återgå till någon klassiker än en gång. Kanske min absoluta favorit, FFX? Bra helg!

P-A Knutsson

Efter två timmar med PSVR är jag som ett barn på julafton. Det finns med andra ord en stor risk att jag lämnar den fysiska världen till förmån för den virtuella under hela helgen.

Jerry Fogselius

Efter att ha fått hem en tillsats skeppad från Japan till min New 3DS, är den bärbara enheten äntligen ergonomisk att hålla i under längre spelstunder! Tidigare har mina händer krampat efter bara någon kvarts spelande, men nu kommer jag kunna ha timslånga sessioner med Nintendos portabla konsol (tillbehöret gör dock att den inte längre får plats i fickan, men det spelar mindre roll). Detta ska firas med Triforce Heroes!

Niklas Alicki

Det var nästintill en religiös upplevelse när jag kopplade in mitt Playstation VR för första gången och drog på mig hjälmen. Och hittills möter den mina förväntningar förvånansvärt bra! Det kommer bli en hel del Rez Infinite och förhoppningsvis lite Batman Arkham VR. Sannolikt kommer jag även spela den dolda pärlan The Playroom VR med min dotter.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.