Square Enix har nu avslöjat den andra stora expansionen till sitt MMO Final Fantasy 14. Titeln är Stormblood och släpps tidigt nästa sommar.

1

Spelets producent och regissör Naoki Yoshida berättade på Final Fantasy 14 Fan Festival-livestreamen att Stormblood främst kommer handla om att återta Ala Mhigo från Garlean. Leveltaket höjs från 60 till 70 och vi kommer bland annat få nya jobb och en hel del som förändras, bland annat skill-systemet.

Stormblood innebär också slutet för PS3-stöd, så de som fortfarande lirar på förra generationen kommer inte få fortsatta uppdateringar efter expansionen har släppts. Stormblood släpps till PS4 gratis.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.