Rockstar har retats med oss några dagar, men nu är det äntligen slut på lidandet. Hösten 2017 får vi dra på bootsen och ladda revolvrarna, för då släpps Red Dead Redemption 2 till Playstation 4 och Xbox One.

Så här beskriver Rockstar spelet: En episk berättelse om det hårda livet i hjärtat av Amerika. Spelets omfångsrika och atmosfäriska värld kommer lägga grunden till en helt ny online multiplayer-upplevelse.

På torsdag klockan 17:00 släpps den första trailern.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

David Petersson

David Petersson

Skribent

Med rötterna i C64:ans demokultur har David utvecklat 00FF00-fingrar. Är övertygad om att jorden bara är en väldigt stor variant av Pac-Man. Tror på en varierad kost och konsumerar därför alla typer av spel. Men om han måste välja blir det rollspel.