Det var igår som Red Dead Redemption 2 utannonserades och plattformarna blev Xbox One och Playstation 4. Inte ett ljud om en PC-version yttrades dock, vilket fått internet att starta en namninsamling.

Via länken här kan du bidra med ditt namn och kanske, kanske få se spelet till datorer. Chansen är dock minimal då första spelet i serien aldrig nådde PC-plattformen.

1

Ser du fram emot Red Dead Redemption 2?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.