Festival of the Lost kommer snart till Destiny

Har läckt i och med senaste uppdateringen

Det tog inte lång tid innan spelare på Reddit grävde fram att eventet Festival of the Lost snart kommer till Destiny. Inte nog med att många redan förväntat det sig i och med att Bungie själva berättat om sina storslagna planer för eventet, men vi hintades även genom ett meddelande efter patchen som beskrev att vissa prylar från förra årets Festival of the Lost kommer att bli obrukbara.

1

Än en gång verkar det dock bli dags för att bygga pappersmasker och ge oss ut på uppdrag i natten. Den här gången verkar temat ligga på Iron Lords, men även en ständigt tjurig prins Uldren kommer att finnas som motiv. Precis som vanligt så kommer det att finnas nya emotes, shaders och allt möjligt gott att samla och köpa.

En av de roligaste funktionerna är att Bungie valt att ta till vara på förra årets roligaste gåva från en viss Eris Morn. Tar du ut den från banken (förutsatt att du sparat den) så kommer det vara samma sak, fast Ascendant. Detta kommer i sin tur att ge dig ett unik Grimoire Card.

Huruvida eventet kommer vara större än förra året eller ej finns det inga tecken på än. Bungie bör dock leverera ifall de vill behålla sin trovärdighet då de lovat att både Festival of the Lost och Sparrow Racing League skulle bli större i år än förra året.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading