Red Dead Redemption 2 har nu fått sin första, otroligt snygga, trailer.

Den är ja... du får helt enkelt titta:

Även om klippet bara är dryga en minut långt får vi lite känsla för världen Rockstar bygger upp. Var och när det utspelar sig och vilka som är karaktärerna får vi inte veta något direkt om, men vafasen: När det är såhär snyggt så nöjer vi oss ändå.

Red Dead Redemption 2 släpps hösten 2017 till PlayStation 4 och Xbox One.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.