Nu har Nintendo officiellt avslöjat sin nästa konsol. Det som förut gick under NX heter numera Nintendo Switch.

Glömmer vi det rätt trista namnet så ser vi en jäkligt fräck maskin. Och ja, det mesta som vi på Eurogamer kunde rapportera i juli stämde om att Nintendo Switch är en bärbar konsol med löstagbara kontrollers. Den körs via "kassetter" likt 3DS och går att koppla upp till tvn. Kika in avslöjandet här:

Vi kommer uppdatera vår Nintendo Switch-guide med alla nyheter om konsolen. Så glöm inte att spana in den för de senaste nyheterna om Nintendos kommande spel, tillbehör och såklart mer om Nintendo Switch!

1
2

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (6)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg