Efter gårdagens utannonserande av Nintendos nya konsol, Nintendo Switch, så finns det många frågetecken. En av de stora har varit kring den stora blanka skärmen. Kommer den ha touchfunktion som WiiU eller går de en annan väg? Framförallt ligger förhoppningarna kring bakåtkompabilitet oss varmt om hjärtat, vilket gör frågan än mer aktuell.

I frågan har Nintendo valt att klistra igen sina läppar, antagligen fram till nästa år. Nintendos Amerikanska talesperson har dock gått ut med följande under natten: "We have nothing to announce on this topic," vilket alltså är standardsvaret när man inte vill säga något eller inte har tillstånd än. Han fortsätter dock med att säga: "We will make additional announcements about the Nintendo Switch hardware later, before the launch of the product.".

Som om inte det vore nog så har det kommit upp oklarheter kring ett av spelen som visats upp, nämligen the Elder Scrolls V: Skyrim. I ett uttalande till GamezIndustry.biz säger Bethesda så här: "We're happy to have had the opportunity to collaborate with Nintendo on the video. While we are not confirming any specific titles at this time, we are pleased to announce our partnership with Nintendo and support of the Switch. We look forward to revealing specific games and details in the future,". Alltså inget som bekräftar att Skyrim kommer till Nintendo Switch, utan snarare att vi inte ska förvänta oss det. Samma sak gäller NBA som inte heller det är bekräftat.

Kan det bli mer förvirrande?

Vill du läsa mer om Nintendo Switch? Följ allt det senaste på ett enda ställe och få reda på allt som vi vet om konsolen än så länge. Du hittar den ultimata guiden här!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Fler artiklar av Robert Arveteg

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material