Ojojoj vilken vecka det har varit. I torsdags fick vi äntligen se Nintendo NX - eller Nintendo Switch som den heter på riktigt. Och bara en timme senare visade Rockstar upp Red Dead Redemption 2. Så i helgen lugnar vi våra nerver med dessa spel:

Malin Granberg

Nu jäklar ska här spelas World of Final Fantasy! Ett och annat fangirl-tjut kommer Umeå stad nog att få höra medan jag stöter på välkända karaktärer i bedårande chibiformat. Vem har ens tid för tentaplugg när Final Fantasy dimper ner i brevlådan?!

Jerry Fogselius

Jag åker till Norge för att träffa min äldsta och bästa vän denna helg, så 3DS:en är förstås nerpackad inför den långa tågresan. Väl framme i Oslo ska jag och min gamla vapendragare återuppleva en av Rockstars mest förbisedda verk: The Warriors. För tio år sedan ägnade vi hela lunchraster åt att slåss om Coney Island och det ska bli kul att se om spelet har åldrats väl eller ej! Misstänker det sistnämnda, men nostalgin kommer såklart göra mig blind för alla skavanker.

Robin Stjernberg

Slutet närmar sig i Dragon Quest Builders så frågan är om jag kommer fortsätta utforska i det öppna spelläget eller istället plocka fram nyinköpta Rare Replay och börja beta av alla de 30 spelen som ingår i paketet. Banjo, Perfect Dark, Viva Pinata :heart: Rare kunde det där med spel en gång i tiden.

Gabriel Eriksson Sahlin

Denna helg blir det massor av jobb. Med dörrarna öppna för Halloween säsongen kommer jag tvingas in i horribelt bra skräckhus som redan gett mig mardrömmar... Kanske jag ska spela lite My Little Pony eller något för att lyckas somna?

Petter Hansson Frank

Jag ska ta på mig fotbollstränarkostymen och försöka bemästra det gröna fältets schack i Football Manager 2017. Det blir snabba kontringar samt kantspel med crossbollar in i box. Det blir oslagbart.

Johnny Larsson

Det blir till att dra på stridsmunderingen igen och ge sig ut i fullskaligt krig i Battlefield 1. När kriget är över, kör vi det mycket mer fredliga och trevliga Lego dimensions.

Niklas Alicki

VR-hjälmen har i veckan fått samsas med med min fritid med hard mode-versionen av Destinys senaste raid, men i helgen ser jag fram emot lite gammalt hederligt solospel på en vanlig tv-skärm. Troligtvis lite Sleeping Dogs för att ära United Front Games som i veckan gick i graven. Sedan kommer jag även återvända till Arkham med nyutgåvorna av Rocksteadys Batman-klassiker.

Andréas Göransson

I helgen ska jag introducera tjejen till PS VR! Hon avskyr skräckfilmer så jag tänker att Until Dawn: Rush of Blood är en perfekt kandidat. I övrigt blir det Pokémon med Sun/Moon-demot

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Fler artiklar av Niklas Alicki