Lagom till premiären av Star Wars: Rogue One lanserar EA och Dice dels en expansion baserad på filmen till Star Wars Battlefront, dels ett paket med grundspelet inklusive allt tillgängligt nedladdningsbart material. Det är amerikanska Amazon som har lagt upp Star Wars Battlefront Ultimate Edition. Priset är satt till 40 dollar och releasen är planerad till den 18 november.

Nu kan vi ändå inte klaga på att spelet saknar innehåll.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

P-A Knutsson

P-A Knutsson

Skribent

Sedan P-A kidnappade sin brors Nintendo 8-bit i slutet av 80-talet har han varit fast i spelens värld. Idag står alla nya konsoler vid tv-apparaten och de flesta äldre konsoler är redo att kopplas in när retrosuget blir för stort. P-A tycker om de flesta spelgenrer, men har svårt för fotboll och meningslösa Free to play-titlar.