PSVR får en smakstart i Japan

Japanerna verkar vara sugna på VR

Playstation VR har nu varit ute i en vecka och är mer eller mindre slutsåld i flera länder. Några exakta försäljningssiffror har Sony däremot inte delat med sig ännu, men tack vare japanska Media Create vet vi hur mycket den har sålt i Japan. 51 644 enheter såldes under de tre första dagarna, vilket är över 90% av det antal som skeppades till butikerna.

I övrigt var Playstation 4 den mest sålda konsolen förra veckan med strax över 30 000 konsoler som lämnade butikerna, medan Nintendos 3DS var en god tvåa med 27 500 enheter.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

P-A Knutsson

P-A Knutsson

Skribent

Sedan P-A kidnappade sin brors Nintendo 8-bit i slutet av 80-talet har han varit fast i spelens värld. Idag står alla nya konsoler vid tv-apparaten och de flesta äldre konsoler är redo att kopplas in när retrosuget blir för stort. P-A tycker om de flesta spelgenrer, men har svårt för fotboll och meningslösa Free to play-titlar.

Relaterat material

FeatureSpelhistoriens största fenomen

Vad har fått hela världen att börja spela?

FeatureAndréas årskrönika 2015

Eurogamers chefredaktör blickar framåt och bakåt.

Recension: Rare Replay

Ett skepp laddat med klassiker.

FeatureFem instrument vi vill ha i Rock Band

Gitarr och trummor är gammalt - ge oss nåt nytt!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading