Destiny-spelare klarar sista raidbossen själv

Dags att git gud?

Det absolut svåraste du kan ge dig på i Destiny nu är Aksis, den sista bossen i Wrath of the Machine-raiden från senaste expansionen. Det är en värdig utmaning för sex spelare. Att sedan klara den helt själv? I princip omöjligt. Fast inte längre.

I lördags laddade ScaRdrow upp videobevis på denna otroliga prestation. Att se honom tajma alla delar med extrem precision och utförande är som att se en dansare med full kontroll över alla delar av sin kropp. En viss förkunskap av mekaniken i bossfajten krävs för att förstå vad han egentligen lyckas åstadkomma. Men bossen var designad att klaras av sex personer, och det borde ge er en uppfattning om hur svårt det är att klara själv.

Se det hela här:

Som om inte det var nog: bara en dag efter lyckas sc_Slayerage, som ofta är den som lyckas klara Destinys raidar solo, göra exakt samma sak. Hans uppvisning kan du se här:

Dags att git gud scrubs.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading