Det asymetriska skräckspelet tillika multiplayerupplevelsen Dead by Daylight får ett nytt DLC-paket i dag. Och inte vad som helst för tråkig DLC utan ett baserat på John Carpenters klassiska skräckis Halloween.

För 6.99 dollar kan du köpa paketet på Steam och då få möjligheten att springa runt som Michael Myers. Vad mer kan man begära? Även Hamie Lee Curtis karaktär Laurie Strode är numera spelbar, samt en ny karta baserad på Haddonfield i filmen.

"We're absolutely psyched to introduce 'John Carpenter's Halloween' characters in Dead by Daylight" sa utgivaren Starbreezes COO och head of publishing Mikael Nermark. "It's been a blast seeing the characters come to life with Behaviour's talented team making the outmost of the rich lore available."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.