Mycket, mycket snart är det Halloween och vi har inte kunnat bärga oss under hela oktober månad. Detta gäller även för Wargaming som har värmt upp inför ett par evenemang på temat, involverande World of Tanks och World of Warships.

Från och med den 27 oktober till den 10 november kommer World of Warships-spelarna att kunna lira pve-läget "Saving Transylvania" där ångbåten Transylvania måste beskyddas från zombieskepp på det öppna havet. Spelaren har en armada som inkluderar jagaren Blade med farliga torpeder, Jackal som kan ramma andra skepp, och Igor som kommer beväpnad med Tesla-effekter.

Den 28 oktober på Playstation 4, Xbox One och Xbox 360 får World of Tanks-spelarna utkämpa strider på den omgjorda Himmelsdorf-kartan "Dead City". Striderna utkämpas med spöklika Spectre tank tillsammans med monsterversioner av Revenant Kraft's Panther, Lycan T71, Gornych KV-5 och Kaiju O-I. De två pve-lägena "Beware the Full Moon" och "Hunt the Revenants" inkluderas med löfte om skräckinjagande fajter.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.