I veckan kom äntligen DICE efterlängtade Battlefield 1 ut. Och vet ni? Det är ganska bra faktiskt! Så det är givetvis många i redaktionen som ägnar sig åt lite första världskrigsskjutande. Vad spelar ni i helgen?

Andréas Göransson

Jag spelar om Until Dawn på grund av Halloween. Lovade mig själv förra året att göra tradition av det, och det är dags att infria löftet.

Adam Holmberg

Jag ska besöka Tamriel och boxas mot snötroll i Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition. Inte rört spelet på ett par år så ska bli spännande att få se uppgraderingarna Bethesda gjort nu med Playstation 4 och Xbox One.

Johnny Larsson

Jag kommer fortsätta spela BF1, maken till röj online får man banne mig leta efter! Kanske är det just dig vi har i gruppen, eller var det kanske du som strök med när vi drog fram?

Gabriel Eriksson Sahlin

Att jobba på nöjesfält innebär att detta inte är helg för mig. Men precis som förra veckan fortsätter jag att bli skrämd på jobbet och försöker därför avsluta varje dag med ett kapitel från det japanska datingsim spelet Sweet Fuse. Bara två karaktärer kvar att förälska sig i!

Eddie Fridlund

Jag kommer att spela Overwatch med vännerna för att se om vi kan klättra de sista poängen i den eviga stegen av poäng och rank! Kommer nog även att börja något klassiskt rpg som Dungeon Siege 2, Neverwinter Nights, Baldurs Gate eller Icewind Dale

David Pettersson

Som den bonde man i grund och botten är, kommer jag plöja många åkrar i Farming Simulator 17. Utöver det kommer jag snaska jänkare-godis, spela Skyrim:SE och njut av ännu mer monster i Skylanders Imaginators.

Robert Arveteg

Mina längtansfulla blickar studsar enbart mot min frus kalla dörr som döljer Battlefield 1. Känslan att ha spelet, mem vänta på sin tur är obeskrivlig. Endast ödet bestämmer ifall jag kommer få sätta mig ned med historiska explosioner. Jag må älska mitt Civilization 6, men ibland vill man ha något annat i livet. Lite som surt och salt godis. Mums.

Jonas Pettersson

Inte så mycket i skräckväg som man kanske skulle kunna tro vid den här tiden på året. Under gårdagen återgick jag till min drakdräpande karaktär i Skyrim och vi utförde några quests tillsammans i den mysiga, nordiska miljön. Det lutar åt att jag kommer ägna ett par timmar till där innan jag far iväg för att fira Halloween i helgen. Glad skräckmånad, allesammans!

Jerry Fogselius

Efter att jag fått mina tankar lästa på lördagkväll av självaste Karsten Torebjer (Psychic Medium!) så är det dags att hoppa in i ännu mer overkliga ting, nämligen DICE:s superactionpackade skildring av första världskriget. Battlefield 1 må inte vara särskilt realistiskt (häromdagen sprang jag runt ovanpå en zeppelinare och sedan agerade jag sniper samtidigt som jag hoppade fallskärm från det stora luftskeppet) men ack så kul det är att äntligen ha ett krigsspel som utspelar sig under det förra århundradet igen. Militärskjutare med framtidstema är jag så otroligt trött på, vilket gör att Battlefield 1 känns så mycket roligare. Blir detta multiplayerspelet som får mig att lägga undan Rainbow Six: Siege? Jag skulle tro det!

Niklas Alicki

På nätterna drömmar jag om hur jag drunknar i ett oändligt hav av spel så långt ögat kan nå. Ja höstens spelreleaser är här och det går inte en vecka utan ett mastodontspel som kommer ut. Vilka spel jag inte hunnit spela än? Ja men bara Battlefield 1, Titanfall 2, remastern av Elder Scrolls V etc. Och fler blir det. Men jag betar av en åt gången, och i helgen anstränger jag mig för att bli klar med de båda remastrarna av Batmans Arkham-serie. Bara jag kommer ihåg att andas ibland.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Fler artiklar av Niklas Alicki