Någon har redan klarat Dark Souls 3 DLC... med bara knytnävarna som vapen

Nu väntar vi bara på dansmatta och Guitarr Hero-gitarren

Vi visste att det skulle ske snart, men Dark Souls-communityt fortsätter ändå med att kännas imponerande. Även om vi sett värre förutsättningar, och det känns lustigt att säga så, så är det helt sjukt vad människor är kapabla till. Som till exempel att spöa sista bossen i Darks Souls 3: Ashes of Alandriel med knytnävsslag när en annan kan behöva hjälp från 2 människor, vara överlevlad samt ha tillgång de starkaste vapnen spelet har att erbjuda innan jag hade klarat bossen.

Nedan följer videon och mer text som är nedlusad med SPOILERS.

För att göra det än mer galet så är det New Game +7 som spelas. Visst finns det sätt att göra sina barstridskunskaper desto vassare, men då tål det tänkas på att Sister Friede anses vara den svåraste bossen i serien enligt många.

Så, hur spelar ni Dark Souls 3? Själv har jag inte ens kunnat spela igenom hela än.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Bethesda planerar att laga Fallout 4

En patch ligger i pipelinen

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading