Red och Blue gör gästspel i Pokémon Sun/Moon

Nya spelet verkar vara fullt av nostalgiska möten

1

Gamefreak fortsätter att pumpa ut fler positiva överraskningar till Pokémon Sun/Moon. Inte nog med att spelet ser fantastiskt ut och känns oerhört nytt för serien, utan vi ska få nostalgi så det svämmar över med.

Spelets slutskede kommer att bjuda på gamla ansikten i form av Red och Blue, de första karaktärerna från spelseriens första spel. Karaktärerna kommer vara tuffa motståndare i spelets end game i det så kallade Battletree som blir tillgänglig efter spelarna klarat av alla utmaningar på öarna. Efter vinst kommer de att vara tillgängliga som partners i dubbelstrider.

Utöver de två ansiktena så kommer vi även att få se fler familjära ansikten. Bland annat Cynthia och Wally kommer att dyka upp i spelet och vem vet vad mer vi kommer att hitta när vi väl börjat spela.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Purfärska bilder från The Nathan Drake Collection

Årets mest efterlängtade remaster, någon?

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading