Titanfall 2 kommer inte ha betal-DLC

Good guy Respawn går emot strömmen

Titanfall 2 släpptes under gårdagen och folk verkar riktigt nöjda. Inte nog med att de får ett höjdarspel, utan EA och Respawn har gått ut med att Titanfall 2 kommer att få gratis nedladdningsbart material i framtiden. Allt ska vara gratis.

"No Season Pass required: all maps & modes will be free in Titanfall 2 Multiplayer. This means no splitting up the community and it all starts with the legendary Angel City map, remastered from the original Titanfall. This means once you've purchased Titanfall 2, your investment includes a full single player campaign, the full multiplayer maps and modes, and long-term support with no hidden costs. You can pre-order the game to play 3 days early, but it will never cost you extra."

I och med utvecklingen vi sett i branschen så är det här ett stort steg. Spel som Battlefield har till exempel ett paket som kostar lika mycket som ett nytt spel som erbjuder all framtida DLC och mindre fördelar. Då handlar det alltså om samma utgivare.

Vi kan bara applådera åt företagets beslut och se fram emot ett tajtare community som inte är splittrat och dessutom stannar kvar längre. Allt beror dock på hur ofta Respawn kommer med nytt innehåll så klart, men det är en bra början.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading