Titanfall 2 blandar stora robotar och frenetiskt skjutande. Vår recension dröjer tyvärr lite till men allt tyder på att uppföljaren lyckas stå ut och leverera en riktigt grym upplevelse. Våra brittiska kollegor har sammanställt en trevlig videolista på sju saker de lärt sig under sina timmar med spelet. Ta dig en titt:

Vad tyckte du om första Titanfall och är du sugen på att skaffa uppföljaren?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.