1

Det må vara så att reor kommer lika ofta på Steam som det faller regn här i Sverige, men det är ack så välkommet. Så är det även den här gången under Halloween-helgen då priserna faller och ger oss konsumenter ännu en möjlighet till att hitta våra favoritspel till pangpriser.

Precis som väntat så är det skräckspel och annat som passar in under Halloween som får nedsatt pris. Bland dem finns bland annat Oxenfree, Soma, the Walking Dead med flera. Och det är bara ett axplock av alla fina titlar. In och spana själva på Steam.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.